Бельгійці перевіряють якість шоколаду ультразвуком

Шоколадна фабрика
Таке дослідження економить час і гроші

Перевіряти якість шоколаду під час його приготування за допомогою ультразвуку навчилися бельгійські дослідники. Про це повідомляє gazeta.ru.

Раніше виробники шоколаду аналізували властивості застигаючої шоколадної маси в лабораторних умовах, беручи проби з кожної партії продукту. Цей процес забирав чимало часу і грошей.

Наразі ж учені пропонують перевіряти якість маси за допомогою поперечних ультразвукових хвиль.

Учені сподіваються, що такі дослідження стануть хорошою альтернативою перевірці якості шоколаду в лабораторних умовах.

Читайте: Нова технологія перемогла небажане плавлення шоколаду

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ