Нова технологія перемогла небажане плавлення шоколаду

Шоколад
Переваги теплостійкого шоколаду: спрощені умови транспортування і зберігання

Фахівці компанії Barry Callebaut створили диво-плитки шоколаду, які зберігають форму і консистенцію при температурі до +38° C – на 4° більше, ніж здатний витримати звичайний шоколад. Такі ласощі планують продавати в країнах з більш теплим кліматом – на Середньому Сході, в Азії та Африці, пише vokrugsveta.

Переваги теплостійкого шоколаду  спрощені умови транспортування і зберігання.

Зазначимо, ідея створення такого шоколаду не нова. Подібні технології розробляються декількома компаніями протягом десятиліть.

Тим часом, фахівці Nestle вважають, що можна створити шоколад, здатний витримувати нагрів і до +40 ° C. А от у компанії Cadbury розробили шоколад, який зберігає форму при такому температурному режимі довше трьох годин.

Читайте: Смачна мода: у Парижі відбулося шоколадне дефіле

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ