Дієтолог пояснила, що варто їсти, аби не захворіти

Лікар-дієтолог пояснила, що слід їсти і пити, аби не захворіти
Лікар-дієтолог пояснила, що слід їсти і пити, аби не захворіти

Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська у своєму Facebook розповіда, які продукти допомагають боротися з вірусами.

За словами Скиталінської, основними продуктами, що допоможуть не захворіти, є традиційні часник і цибуля, але доповнити свій раціон необхідно білковою їжею.

«Із кожним прийомом їжі ми повинні вживати білки, адже вони є будівельним матеріалом для клітин імунної системи, які підвищують захисні сили і сприяють швидкому відновленню організму. Але до його вибору варто підходити ретельно», – попередила дієтолог.

Крім того, вона порадила побільше їсти сир, яйця, індичатину і курятину, пити кефір і їсти рибу, але дотримуватися у всьому міри.

Фахівець радить не забувати і про корисні жири, які містяться в горіхах, насінні льону і рибі – оселедці і скумбрії. До того ж, за її словами, краще відмовитися від солодкого і смаженого.

Також лікар закликала щодня вживати 2-3 чашки імбирного чаю або половину чайної ложки куркуми, оскільки там міститься вітамін D, важливий у цей період.

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ