Експерти назвали необхідні продукти для раціону на осінньо-зимовий період

Дієтологи назвали основні продукти для осінньо-зимового меню
Дієтологи назвали основні продукти для осінньо-зимового меню

Фахівці назвали продукти, які повинні стати основними компонентами осінньо-зимового меню, оскільки вони чудово зміцнюють імунітет і покращують захисні сили організму. Про це пише портал Neboley.

Ідеться про овочі, при приготуванні яких не використовується оцет, а як консервант застосовують цукор і звичайну сіль.

Зокрема, дієтологи наголосили, що квашена капуста містить аскорбінову кислоту і бета-каротин, що в кілька разів більше, ніж у свіжого овочу.

Фініки, інжир, родзинки, курагу також треба їсти в зимовий час – вони мають великий вміст клітковини, повний комплект вітамінів і мінералів, а також необхідних амінокислот.

Крім того, у м’якоті сухофруктів, особливо фініків, міститься велика кількість калію, необхідного для хорошої роботи кишечника. Також ці продукти багаті на амінокислоти.

До того ж, експерти зауважили, що в усіх сухофруктах в різних кількостях є магній, цинк, селен та залізо.

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ