Фахівці назвали правила розігрівання смачної піци

Піца
Мікрохвильовка може зіпсувати страву

Піцу потрібно правильно розігрівати, щоби вона була смачною. Це стверджують фахівці американської мережі піцерій Roberta’s Pizza, повідомляє Metro.

Вони наголошують, що мікрохвилівка може зіпсувати страву. Як стверджують експерти, найкращого смаку і хрусткої скоринки піци можна досягти, розігрівши її на пательні.

83787c089ff0438ea7f8f9d1ff36263d

Робити варто так:

  1. Розігрійте пательню і обсмажте піцу на середньому вогні протягом двох хвилин до появи золотавої скоринки.
  2. Зменшіть вогонь, додайте кілька крапель води і накрийте кришкою.
  3. За хвилину зніміть пательню з вогню і насолоджуйтеся смачною піцою з розплавленим сиром і хрусткою скоринкою.

Читайте: Італійці приготували найбільшу піцу на планеті

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ