На смак кольорова локшина нічим не відрізняється від звичайної
На смак кольорова локшина нічим не відрізняється від звичайної

Японський науковець, який називає себе «божевільним ученим», розфарбував популярну локшину удон у флуоресцентні кольори. Фото дивної страви вчений Кураре виклав у своєму Twitter, пише ТСН.

Так, на одному знімку яскраво-рожева локшина плаває в зеленому бульйоні, а зверху на ній лежать два блакитних шматочки тофу. За словами винахідника, на смак кольорова локшина нічим не відрізняється від звичайної.

Окрім локшини, Кураре пофарбував у неонові кольори крем, соус карі та саке. Також повідомляється, що неонова локшина та інші продукти будуть представлені на «Неймовірному фестивалі науки» який незабаром відбудеться в Осаці.

Читайте: Влада Індії подала до суду на компанію Nestle за локшину зі свинцем

Інформаційний Акцент

БЕЗ КОМЕНТАРІВ