Гастрономічний апґрейд: японський учений створив неонову локшину

На смак кольорова локшина нічим не відрізняється від звичайної
На смак кольорова локшина нічим не відрізняється від звичайної

Японський науковець, який називає себе «божевільним ученим», розфарбував популярну локшину удон у флуоресцентні кольори. Фото дивної страви вчений Кураре виклав у своєму Twitter, пише ТСН.

Так, на одному знімку яскраво-рожева локшина плаває в зеленому бульйоні, а зверху на ній лежать два блакитних шматочки тофу. За словами винахідника, на смак кольорова локшина нічим не відрізняється від звичайної.

Окрім локшини, Кураре пофарбував у неонові кольори крем, соус карі та саке. Також повідомляється, що неонова локшина та інші продукти будуть представлені на «Неймовірному фестивалі науки» який незабаром відбудеться в Осаці.

Читайте: Влада Індії подала до суду на компанію Nestle за локшину зі свинцем

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ