Імпортзаміщення у дії: росіяни смакують ковбасою з бобрів

Ковбаса
Ковбаса з бобрів

Кабани, коні та бобри. З цих тварин на Росії почали виготовляти ковбасу. Світлину, що доводить цей факт оприлюднив в Інтернеті користувач Twitter Lenz Gottfried, пише znaj.ua.

Вартість таких м’ясних продуктів доволі демократична: ковбасу з конини можна придбати, на українські гроші, за 65 грн за кілограм, м’ясо кабана і бобра трохи дорожче – близько 160 грн.

Нагадаємо, у Білорусі також планували виготовляти ковбасу з бобрів. Причина – популяція тварин в країні зросла в порівнянні з 1995 роком у понад у 3,5 раза і значно перевищила оптимальну чисельність. Зазначимо, що бобровий жир відомий як лікувальний засіб. А м’ясо бобрів і вважається дієтичним і дуже популярне, приміром, в країнах Балтійського регіону. Та все ж Міністерство лісового господарства Білорусі пропонує спочатку розробити технічні умови для подальшої переробки м’яса цих тварин.

Читайте: Сосиски, ковбаса та бекон викликають рак товстої кишки, – ВООЗ

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ