Італійці вигадали чудернацьку страву – морозиво-піцу

Морозиво-піцца
Морозиво-піцца

Італійські кулінари створили нову страву – морозиво-піцу. У «муанте», а саме так назвали смаколик, переважає смак морозива. Його подають у вафельних стаканчиках у замороженому стані. Однак від звичайного морозива новий продукт відрізняється тим, що в ньому є запечені шматочки тіста для піци з базиліком, пише 365news.biz.

Рецепт цієї своєрідної страви та інгредієнти для її виготовлення були підібрані господарем однієї з найвідоміших неаполітанських піцерій Джин Собрілло. «Я намагався створити оригінальний конфітюр для морозива, а в результаті вийшла дуже смачна страва», – вважає автор.

Поки «муанте» можуть покуштувати відвідувачі п’яти неаполітанських піцерій, однак якщо нові ласощі будуть до смаку туристам, морозиво-піца може поширитися по всій Італії.

Читайте: Експерти розповіли, за яких умов в Україні подешевшає їжа

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ