Задоволення у 20-літровій джезві: фестиваль кави стартував у Львові

Фестиваль кави
Кошти за вхідні квитки підуть на закупівлю кардіологічного обладнання

У Львові стартував щорічний фестиваль кави, де можна спробувати сотні сортів ароматного напою, передає ТСН. Відкрив свято чемпіон світу з приготування цього напою у джезві Давіде Берті.

Італійський бариста приготував для відвідувачів каву у величезній 20-літровій джезві. Цю посудину спеціально для фестивалю створили львівські ковалі. У двадцять літрів води бариста засипав півтора кілограми добірної меленої кави. «Особливого секрету заварювання кави у джезві у мене немає. Беру 7-8 грамів кави, 60-70- мілілітрів води, як для еспресо. Коли починає закипати доливаю трішечки холодної води, щоб осів осад. Тільки кава і вода, жодних спецій», – розповів бариста з Італії Давіде Берті.

Зазначимо, що  фестиваль проходить у місцевому Палаці мистецтв, який перетворився на суцільну величезну кав’ярню. Кожну гривню зі вхідного квитка на святі скерують на кардіологічне обладнання для львівської лікарні ОХМАДИТ.

Читайте: Учені: зловживання кавою призводить до тимчасової амнезії

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ