Користь українського сала довели вчені

Сало
Сало з часником

Смажити продукти ліпше на салі. Такими є результати дослідження британських учених, які понад 20 років досліджували хімічні речовини, які утворюються при нагріванні різноманітних жирів, пише ТСН.

Виявилося, що оливкова олія, яка тривалий час посідала перше місце за всіма ознаками «здорового продукту», поступається тваринному жиру. Пояснення цьому елементарне: під час нагрівання полінасичені кислоти рослинних жирів утворюють небезпечні токсичні сполуки, що накопичуються в організмі та можуть призвести до онкологічних захворювань.

Тому оливкову, соняшникову, льняну або кукурудзяну олію краще використовувати для салатів. А для термообробки ліпшого продукту за сало у світі не знайти.

Читайте: Середземноморська дієта відтерміновує старіння мозку, – вчені

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ