Киян на фестивалі пригощають полуничним «арт-борщем»

Гостей фестивалю нагодують кількома видами борщу
Гостей фестивалю нагодують кількома видами борщу

13 та 14 червня киян пригощають просто неба на Співочому полі найголовнішою національною українською стравою – борщем. Надихнувшись ідеєю «Октоберфесту», організатори фестивалю борщу та куліша приготували 200 літрів закарпатського й «арт-борщу», пише ZN.UA.

Зазначається, що фестиваль у Києві приурочений до Міжнародного Дня друзів. Гостей пригощають цілою низкою страв, приготованих, як за традиційними рецептами, так і екзотичними. Так відвідувачі можуть насолодитися звичним українським борщем, справжнім холодним борщем з буряка, а також закордонним ірландським борщем. Родзинкою смачного фестивалю став літній полуничний борщ.

Окрім різноманітних гастрономічних задоволень, гості можуть відпочити і душею: посидіти на зелених пагорбах, почути українські пісні, а також помилуватися квітковими композиціями виставки «Україна європейська», які символізують країни Європи.

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

1 КОМЕНТАР

  1. Тоже повелись на эту замануху-экзотические борщи… сходили…. какой там “фестиваль” ??? просто два казана разного борща. “клубничный” борщ-тупо пюре из клубники с шариком мороженного. просто обман. даже о недобросовестной рекламе говорить нельзя ! стыдно за вашу тупую рекламу и местечковость !

Comments are closed.