Лісові мурахи – основний складник нового британського джину

Комахи мають цитрусовий присмак завдяки мурашиній кислоті
Комахи мають цитрусовий присмак завдяки мурашиній кислоті

Данська компанія Nordic Food Lab і британська Cambridge Destillery розробляють незвичайний джин – Anty Gin, до складу якого входять червоні лісові мурашки, пише clubz-bg.

Ці комахи мають специфічний цитрусовий присмак завдяки мурашиній кислоті, яку вони розпилюють для самооборони.

Мурахи збираються в лісах Кента після чого поміщаються в етанол. Крім комах, до складу напою входитимуть ягоди болгарського ялівцю, кропива, гравілат і кінська петрушка. Вартість пляшки з 62 мурахами – 310 дол.

Читайте: У Словенії виготовлятимуть вино із золота

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ