Британський шеф-кухар розробив морозиво, що не тане

Морозиво, що не тане
Унікальний продукт з’явився на світ на «інноваційній кухні»

Рецепт унікального десерту тримають у таємниці. Відомо тільки, що морозиво піддають певній температурній обробці, завдяки чому ванільний ріжок довгий час зберігає форму. Про це повідомляє The Mirror.

Відомо, що унікальне морозиво продаватимуть у парку розваг Alton Towers в графстві Стаффордшир. Ласощі створювали на «інноваційній кухні» за результатами експериментів шеф-кухаря Хестона Блюменталя. Він відомий тим, що любить годувати відвідувачів свого ресторану «Жирна качка» незвичайними стравами. Наприклад, у меню з’являлися каша з равликів, морозиво з бекону, чорна ікра з білим шоколадом, а також печиво з кавою і часником.

До слова, це вже не перша спроба створити морозиво, що не тане. 2013 року інженер Девід Едвардс із Гарварда створив морозиво, яке не тане протягом 8 годин. Це стало можливим завдяки їстівній оболонці з кокосу, горіха або арахісу. Морозиво отримало назву WikiPearls і продається в кількох магазинах у США та Британії.

Читайте: Не втримався: співробітник McDonald’s розсекретив таємне меню

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ