Роботи-кухарі готують локшину за півтори хвилини

Роботи
Рамен – японська страва з пшеничною локшиною

Власники китайського ресторану Toyako Ramen найняли на роботу кухарів-роботів, які здатні миттєво приготувати локшину рамен. Роботизовані руки Koya і Kona готують страву за рекордні за 90 секунд, пише gazeta.ua.

У закладі спеціалізуються на приготуванні рамена – японської страви з пшеничною локшиною. Власники витратили 150 тис. доларів на створення цих кухарів та вважають, що в майбутньому роботи відіграватимуть важливу роль у кулінарії.

Певно, що таким чином власники ресторану вирішили привернути до нього увагу, адже 150 тис. доларів (1 млн юанів) – зарплата двох кухарів, яку довелося б віддати за шість років їх роботи.

Тим, хто забажає скуштувати тарілку супу з локшиною рамен, доведеться заплатити 58 юанів, що в двічі більше за вартість такої страви в інших ресторанах.

Читайте: У лондонському аеропорту Ґатвік подають страви з «гормоном щастя»

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ