У Гонконґу можна скуштувати стейк з аквітанських корів за $ 3,200

Стейк
М’ясо проходить високотехнологічний процес зістарювання під назвою «зимова сплячка»

Гастрономічним дивацтвам немає меж. Відвідуючи розкішні ресторани, люди зазвичай цікавляться вишуканими та дорогими винами. Та це не стосується французького фермера Олександра Полмарда. Він пропонує ексклюзивне та неймовірно дороге м’ясо, пише bit.ua.

Власне, Олександр м’ясник у шостому поколінні. Його сім’я започаткувала цей бізнес ще в далекому 1846 році. У своїй роботі Полмард використовує лише світлих аквітанських корів. За тиждень він відправляє на забій до 4 представників цієї породи. Фермер стверджує, аби забезпечити тваринам максимально комфортне життя без стресів, щодня спілкується з ними. У своє підприємство бізнесмен інвестує мільйони євро.

М’ясо проходить особливий високотехнологічний процес зістарювання під назвою «зимова сплячка». Його витримують при мінусовій температурі, а холодне повітря обдуває його зі швидкості 120 км / год.

У результаті фермер отримує 15-річний стейк вартістю 3,200 доларів. Він прекрасно поєднується з пляшкою найдорожчого у світі вина Шато Марго за 195 тис доларів.

Скуштувати делікатес можна у гонконзькому ресторані Caprice, який має 2 зірки Мішлен. Тут цей стейк коштує 700 доларів.

Читайте: Чоловіки віддають перевагу м’ясоїдкам, – психологи

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ