У лондонському аеропорту Ґатвік подають страви з «гормоном щастя»

Лосось
Лосось – одна зі страв, що роблять людей щасливими

Лондонський аеропорт Ґатвік разом із дієтологами розробив для своїх пасажирів меню зі страв, що підвищують рівень серотоніну – так званого гормону щастя. Страви подаватимуть у восьми ресторанах аеропорту, а позначатимуть їх у меню смайликом.

Як розповідає The Telegraph, дієтолог Джо Треверс наголошує: люди часто не розуміють, який величезний вплив має те, що вони їдять, на їхній настрій.

До страв, що активізуватимуть «гормон щастя» у пасажирів, входять: лосось, тунець, банани, вівсяна крупа, цитрусові, овочі, шпинат, насіння кунжуту, нут та соя. З напоїв пасажирам пропонуватимуть зелений чай. Скуштувати «страви щастя» можна буде протягом серпня.

Читайте: У Лондоні можна прогулятися «алкогольною хмарою»

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ