У китайському ресторані «качка по-пекінськи» перетворюється на півонію

«Качка по-пекінськи»
«Качка по-пекінськи» у формі півонії

У зв’язку із наближенням економічної кризи представники кулінарного бізнесу Пекіну, включаючи власників ресторанів і кав’ярень, роблять усе можливе, щоби привабити клієнтів незвичайними стравами і ексклюзивними рецептами.

Як повідомляє wlpress.net, новим кулінарним «хітом» одного з ресторанів стала «качка-півонія», або смажена «качка по-пекінськи», яка нагадує розкриту квітку півонії.

«Пелюстки» сформовані з грудинки, тонко нарізаної та художньо розкладеної у формі квітки. Зелене стебло саджанця люфи, оточене листям, створює разом з квіткою химерну мозаїку, при чому зелень відварена і також їстівна.

Читайте: Недосипання призводить до ненажерливості

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ