Учені реабілітували піцу завдяки морським водоростям

Водорості
Морські водорості

Учені з Данії вирішили «оздоровити» піцу. Секретним інгредієнтом для підвищення рівня коефіцієнту корисної дії на організм людини виявились морські водорості, пише nv.ua.

Науковці зауважили, що додаванням до загалом не вельми здорової їжі цієї «родзинки» можна вплинути на зниження числа серцево-судинних захворювань. Сухими водоростями можна замінювати частину борошна в тісті для піци, хліба, снеків. Вони містять калійні солі, а також антиоксиданти, протеїни, вітаміни, мінерали та інші корисні речовини.

Зазначимо, що висушені морські водорості мають тривалий термін зберігання, не втрачаючи корисних властивостей. Їх можна додавати в їжу у вигляді порошку або гранул і використовувати як замінник солі.

Читайте: Росіянин узяв собі за дружину… піцу

Інформаційний Акцент

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ