Японець створює салати у формі тістечок (фото)

Торт
Бісквіти для тортів-салатів готуються з горохового або соєвого борошна

Корисне поєднане з приємним. Японський фудстиліст Міцукі Моріасу придумав креативну концепцію закусочної, яка спеціалізується на здоровому харчуванні, пише depo.

Йому спало на думку готувати овочеві салати так, щоб зробити їх максимально схожими на торти і тістечка.

1200-82Завдяки майстерній нарізці яскраві овочі перетворюються на коржі і прикраси. А от бісквіти для тортів-салатів готують з горохового або соєвого борошна без цукру, крем і глазур – це тофу або м’який сир, підфарбований натуральними соками.

tortice2Зазначимо, що для оздоблення страв використовують свіжу зелень, квіти, ягоди, насіння, горіхи. Вартість шматочка корисної смакоти стартує від 6,5 долара.

Читайте: Японським гурманам презентували шоколадну фаст-локшину

Залишити коментар

БЕЗ КОМЕНТАРІВ